</L1 Radiostudio's>

AutoMates Media verzorgde het volledige technische ontwerp en de installatie van de audio-omgeving voor L1.

Na 15 jaar dienst werd de Mandozzi audioapparatuur gefaseerd vervangen door DHD Audio apparatuur, met als hoogtepunt de volledige vernieuwing van alle radiostudio’s. Niet alleen de techniek maar ook de meubels en de aankleding van de ruimtes ging volledig op de schop.

Ook realiseerden we maatwerkoplossingen, zo werd Visual Radio geautomatiseerd en ontwikkelden we een applicatie om afkijkschermen te kunnen schakelen per werkplek.

</Jumbo Radio>

Voor de bouw van de Jumbo Radio studio in het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten dacht AutoMates Media uitgebreid mee met het bouwproces. We hebben hierbij speciaal gelet op zicht- en cameralijnen, akoestiek, koeling en verlichting. 
Daarnaast verzorgden wij de volledige technische inrichting van de studio in samenwerking met Media Utilities (DHD) en Music & Images (Omniplayer).

Sinds de oplevering verzorgen wij de monitoring en distributie van de radiostreams en zijn we het technisch aanspreekpunt voor de medewerkers van Jumbo Radio en de muzieksamenstellers van Top of Mind.

</Omroep Flevoland TV-regie>

Omroep Flevoland is een creatieve omroep die graag het maximale uit alle middelen haalt. Dit sluit perfect aan bij het AutoMates Media Sidepanel welke wij geleverd hebben in combinatie met CasparCG voor graphics playout.

Het automatiseren van de TV-regie was een deel van een grootschalig vervangingstraject welk door meerdere partijen gerealiseerd is, waaronder Triple Audio en CUE-Support.
AV & Entertainmaint Magazine schreef hier een artikel over, met aandacht voor AutoMates.

</Kwizzele>

Voor regionale omroep L1 bouwden we een volledig geautomatiseerd quiz-systeem waarmee op een dag met slechts 3 personen (technicus, regisseur en redacteur) tot wel 10 afleveringen van de populaire streek-quiz Kwizzele kunnen worden opgenomen.

Het systeem weet welke instarts klaargezet moeten worden, houdt de standen bij en zorgt voor alle graphics en geluidseffecten.

Met dit efficiënte systeem haalde AutoMates Media zelfs het jaarverslag van de omroep.

</L1 TV-regie>

Regionale omroep L1 durfde het aan om bij de vervanging van de TV-regie veel A-merken te vervangen door slimmere en goedkopere oplossingen.

AutoMates Media verving de GV Kayak switcher door een Blackmagic Design ATEM in combinatie met CasparCG voor graphics playout. Dit alles centraal aangestuurd door het AutoMates Media Sidepanel en de Multiscreen Manager.

Sinds september 2018 is deze regie dagelijks in gebruik voor alle live studio-uitzendingen van L1.